Wandschap yin yang 100x20x100 cm massief teakhout

Materiaal: fijn geschuurd hard teakhout met waterbasisafwerking Afmetingen schap: 100 x 20 x 100 cm (B x D x H) Montage vereist

Original price was: €272,86.Current price is: €195,00.

In stock

SKU: 320772 Category: Tag:

Description

Dit massief teakhouten schap is perfect om je gekoesterde spullen op te plaatsen. De plank geeft je huis niet alleen een esthetische uitstraling, maar biedt ook uitstekende functionaliteit.

Dit schap met yin yang ontwerp straalt een klassieke oosterse charme uit en biedt voldoende opslagruimte om verschillende spullen netjes georganiseerd te houden. Je kunt het yin gedeelte en het yang gedeelte apart gebruiken of verbinden met metalen klemmen om een rond schap te creëren. Dit wandschap is gemaakt van hard teakhout, dat gewaterd, in de oven gedroogd en vervolgens geschuurd is om het een glad uiterlijk te geven. Teakhout staat bekend om zijn uitzonderlijke sterkte, waardoor het veel geschikter is voor meubelen dan elke andere houtsoort. Teakhout is de perfecte keuze als je een duurzaam meubelstuk wilt aanschaffen.

Belangrijke opmerking: de prachtige kleur en houtnerven kunnen per stuk variëren, waardoor elk houten schap uniek en net iets anders dan de rest is.

  • Materiaal: fijn geschuurd hard teakhout met waterbasisafwerking
  • Afmetingen schap: 100 x 20 x 100 cm (B x D x H)
  • Montage vereist

Additional information

Weight16,58 kg
Brand

vidaXL

Color

Bruin

Shipping time

6

Number of packages

2

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wandschap yin yang 100x20x100 cm massief teakhout”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Laat je inspireren