Behangcirkel

Behangcirkel

Behangcirkels zijn helemaal hot! Een opvallende ronde cirkel op de muur met een mooie afbeelding is een perfecte aanvulling op je interieur en een statement voor je inrichting. Dus, heb je het gevoel dat er iets mist, of wil je jouw huis een make-over geven? Met een behangcirkel pimp je een saaie hal op, maak je de slaapkamer helemaal af of creëer je een speciale stijl in de woonkamer.

Showing 1–16 of 30 results

Wat mag het kosten?

€35 - €1000

Categorieën

Voorraad

Showing 1–16 of 30 results

Behangcirkel

Behangcirkels  zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, dus ook voor jouw muur is er een perfect exemplaar te vinden. Je plakt hem simpelweg op de muur, kiest er wat bijpassende accessoires bij en klaar is je make-over! Een behangcirkel is de moderne versie van een lijst met een poster of foto. Het heeft bovendien zo zijn voordelen: je het hoeft het niet af te stoffen of met glasreiniger te poetsen! Kortom, een behangcirkel is de eenvoudigste manier om je inrichting helemaal compleet te maken en de perfecte look te realiseren!

Behangcirkel woonkamer

Kan jouw huiskamer wel wat extra ‘sjeu’ gebruiken? Een behangcirkel met print is een echte blikvanger en vormt de perfecte finishing touch voor jou interieurstijl. Soms ben je ineens uitgekeken op je inrichting. Ken je dat gevoel van ‘alles moet anders?’. Wanneer je geen budget hebt om een compleet nieuwe inboedel aan te schaffen, moet je dan creatief worden. De meubels krijgen een andere plaats, een nieuwe kleurenstelling, een frisse lik verf op de muur, een paar andere accessoires en je bent al een heel eind. Maar met een behangcirkel voor je woonkamer maak je het echt helemaal af. Je kunt gebruik maken van contrasten of juist aanvullende tinten. Een behangcirkel met print biedt daarvoor een breed scala aan mogelijkheden. Laat die cirkel op de muur van je woonkamer qua stijl en kleuren matchen met de rest van interieur. Door de tinten uit je kleurstelling daar in terug te laten komen, maak je er een prachtig geheel van.

Zelfklevende behangcirkel

Aangezien onze behangcirkels zelfklevend zijn, hoef je niet met behanglijm te gaan klungelen. Je plakt ze, net als een sticker, gewoon op de muur! Natuurlijk moet je wel iets preciezer te werk gaan. Een behangcirkel zelf aanbrengen is dus helemaal niet moeilijk. Bepaal eerst waar de cirkel precies moet komen. Teken met een potlood de hoogste punt aan, ook op de cirkel zelf. Verwijder nu het bovenste deel van de beschermlaag en plak de bovenste rand van de cirkel op het puntje op de muur. Gebruik een handdoek of theedoek om de cirkel goed en zonder luchtbellen op de muur te bevestigen, steeds een stukje lager en steeds een stukje meer van de beschermlaag eraf trekkend. De cirkel heeft een speciale, niet hard-hechtende, zelfklevende laag. Hierdoor is het mogelijk de behangcirkel te verwijderen en op een andere plek aan te brengen of om hem te herpositioneren wanneer het niet precies goed bevestigd is. De cirkels zijn gemaakt van kreukvrij materiaal dat waterbestendig en nagenoeg scheurvast is.

Verschillende soorten behangcirkels

Een stijlvolle cirkel op de muur is te krijgen in verschillende soorten. Er zijn speciale behangcirkels voor kinderkamers met gezellige afbeeldingen die vrolijk kleurrijk zijn of juist rustige natureltinten hebben. Voor in de huis- of slaapkamer kun je bijvoorbeeld kiezen voor een behangcirkel dieren als aanvulling op een spannende Urban Jungle inrichting en voor een klassieke of moderne inrichting is een behangcirkel met bloemen of een replica van een kunstwerk een prachtige boost. Er zijn afbeeldingen die meer abstract zijn en er zijn exemplaren waar je helemaal Zen van wordt. Zo kun je steeds je eigen stijl en sfeer bepalen en de kleuren mooi in overeenstemming houden met het interieur in de betreffende ruimte. Een behangcirkel staat zelfs in de keuken super leuk en hyper modern!

Behangcirkel kopen

Heb jij een kale, lege muur? Perfect! Dan kun je een behangcirkel kopen en als mooi detail aanbrengen op die plek! Bij Muurtje.nl kun je inspiratie vinden voor de mooiste muren en het is dé behangcirkel webshop. Kijk daarom snel in onze collectie welk exemplaar je de mooiste vindt. Van klassiek en vintage, tot strak en modern; het kan allemaal. Kleurrijk of juist rustig; je maakt jouw favoriete stijl helemaal compleet met een mooie, grote cirkel. Je kunt ook een zelfklevende behangcirkel kopen voor de baby- of kinderkamer. Het is een ontzettend leuke decoratie die je later kunt verhuizen van een plek boven de commode naar boven het hoofdeinde van het meegroeibed. En is je kind te groot geworden, dan kun je hem simpelweg verwijderen. Schoonmaken is ook al zo’n makkie; gewoon een vochtige doek met een klein beetje allesreiniger er overheen halen en klaar! Duur? Helemaal niet! Bij ons kun je ook terecht voor een behangcirkel met korting.

Veelgestelde vragen

Wat kost een behangcirkel?

De prijzen voor een behangcirkel lopen uiteen van € 10,- tot wel € 250,- en zijn onder meer afhankelijk van de maat en de kwaliteit.

Hoe plak je een behangcirkel?

Bepaal de exacte plaats en bevestig je behangcirkel op een gladde, vetvrije ondergrond. Begin bij het hoogste punt en haal een deel van de beschermlaag eraf. Wrijf verder met een doek zodat de cirkel zonder luchtbellen mooi strak wordt geplakt. Herpositioneren is mogelijk.

Wat is een behangcirkel?

Een behangcirkel is een grote, zelfklevende cirkel behang met een afbeelding erop en dient als stijlvolle muurdecoratie. Ze zijn onder meer gemaakt van polyester en uit één stuk geprint.

Hoe hang je een behangcirkel op?

Een behangcirkel plak, net als een sticker, op de muur. Zorg dat muur schoon en vetvrij is en plak de cirkel op de goede plaats, terwijl je de beschermfolie steeds een stukje verder eraf trekt. Met een doek wrijf je de sticker, zonder luchtbellen, op zijn plaats.

Hoe zwaar is een behangcirkel?

Een behangcirkel is helemaal niet zwaar. Het uiteindelijke, precieze gewicht hangt uiteraard af van de afmetingen van de cirkel en het gebruikte materiaal.

Waarom moet ik voor een behangcirkel kiezen?

Een behangcirkel is een super leuke aanvulling op je interieur. Het is handig, kost nagenoeg geen onderhoud en brengt extra sfeer, stijl en kleur aan elke wand in je woning.

Blijft een behangcirkel aan iedere muur hangen?

De stickers zijn niet geschikt voor bevestiging op een ondergrond die afgewerkt is met een siliconen bevattende verf. Ook ‘losse’ (kalk, gips of structuurverf) of onregelmatige muren zijn minder geschikt. Is je muur net geverfd? Laat hem dan eerst 2 weken drogen.