Wandschap 100x18x53 cm spaanplaat betongrijs

Kleur: betongrijs Materiaal: spaanplaat Afmetingen: 100 x 18 x 53 cm (B x D x H) Montage vereist WAARSCHUWING: dit product moet met bijgeleverde materialen aan de wand gemonteerd worden, om eventueel kantelen/omvallen te voorkomen. Let op, Schroeven en pluggen voor in de muur zijn niet inbegrepen. Gebruik altijd schroeven en pluggen die geschikt zijn voor jouw muur. Raadpleeg bij twijfel een professional. Lees en volg zorgvuldig elke stap van de handleiding. Legal Documents: Meer informatie over hoe je het kantelen van meubelen kunt voorkomen, vind je hier

46,80

In stock

SKU: 807164 Category:

Description

Het schap heeft een praktisch design en is een blikvanger in je woonkamer, slaapkamer, enz.

Het kubuswandschap is stevig en stabiel. Het is eenvoudig te installeren met het onzichtbare montagesysteem en dient als de perfecte plek om spullen, zoals prijzen, boeken, verzamelobjecten en ornamenten, te bewaren. Bovendien past de wandplank in bijna elk interieur en fleurt hij een lege muur op!

  • Kleur: betongrijs
  • Materiaal: spaanplaat
  • Afmetingen: 100 x 18 x 53 cm (B x D x H)
  • Montage vereist
  • WAARSCHUWING: dit product moet met bijgeleverde materialen aan de wand gemonteerd worden, om eventueel kantelen/omvallen te voorkomen.
  • Let op, Schroeven en pluggen voor in de muur zijn niet inbegrepen. Gebruik altijd schroeven en pluggen die geschikt zijn voor jouw muur. Raadpleeg bij twijfel een professional. Lees en volg zorgvuldig elke stap van de handleiding.
  • Legal Documents:

    Meer informatie over hoe je het kantelen van meubelen kunt voorkomen, vind je hier

Additional information

Weight12,88 kg
Brand

vidaXL

Color

Grijs

Shipping time

6

Number of packages

1

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wandschap 100x18x53 cm spaanplaat betongrijs”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Laat je inspireren