Boekenkast/tv-meubel 143x30x36 cm hoogglans zwart

Kleur: hoogglans zwart Materiaal: spaanplaat Afmetingen: 143 x 30 x 36 cm (B x D x H) Met 4 vakken Kan horizontaal op de vloer worden geplaatst maar ook verticaal of horizontaal aan de muur worden gehangen Inclusief montagematerialen Let op, Schroeven en pluggen voor in de muur zijn niet inbegrepen. Gebruik altijd schroeven en pluggen die geschikt zijn voor jouw muur. Raadpleeg bij twijfel een professional. Lees en volg zorgvuldig elke stap van de handleiding.

81,59

In stock

SKU: 800268 Category:

Description

Deze boekenkast heeft een strak en klassiek ontwerp en is zowel een decoratieve als een praktische aanvulling op je interieur.

De kast is gemaakt van spaanplaat waardoor hij stevig en duurzaam is. De boekenkast is ontworpen met 4 vakken en biedt voldoende opbergruimte om je tijdschriften, boeken, dvd’s en multimedia-apparaten geordend en binnen handbereik te houden. Bovendien is deze kast zeer veelzijdig omdat hij niet alleen horizontaal op de vloer kan worden geplaatst maar ook verticaal of horizontaal aan de muur kan worden gehangen. Hij is dus een perfecte keuze voor je woonruimte.

Het boekenrek is eenvoudig te reinigen met een vochtige doek. Deze boekenkast is eenvoudig te monteren met de inbegrepen bevestigingsmaterialen.

  • Kleur: hoogglans zwart
  • Materiaal: spaanplaat
  • Afmetingen: 143 x 30 x 36 cm (B x D x H)
  • Met 4 vakken
  • Kan horizontaal op de vloer worden geplaatst maar ook verticaal of horizontaal aan de muur worden gehangen
  • Inclusief montagematerialen
  • Let op, Schroeven en pluggen voor in de muur zijn niet inbegrepen. Gebruik altijd schroeven en pluggen die geschikt zijn voor jouw muur. Raadpleeg bij twijfel een professional. Lees en volg zorgvuldig elke stap van de handleiding.

Additional information

Weight21,05 kg
Brand

vidaXL

Color

Zwart

Shipping time

6

Number of packages

1

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Boekenkast/tv-meubel 143x30x36 cm hoogglans zwart”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Laat je inspireren