Wandschappen kubus 84,5x15x27 cm spaanplaat grijs

Kleur: grijs Materiaal: spaanplaat Totale afmetingen: 68 x 15 x 68 cm (B x D x H) Afmetingen van de bovenste kubus: 23 x 15 x 23 cm (B x D x H) Afmetingen van de middelste kubus: 27 x 15 x 27 cm (B x D x H) Afmetingen van de onderste kubus: 30 x 15 x 30 cm (B x D x H) Let op, Schroeven en pluggen voor in de muur zijn niet inbegrepen. Gebruik altijd schroeven en pluggen die geschikt zijn voor jouw muur. Raadpleeg bij twijfel een professional. Lees en volg zorgvuldig elke stap van de handleiding.

29,41

In stock

SKU: 800272 Category:

Description

Heb je weinig ruimte? Maak maximaal gebruik van de beschikbare ruimte en verander je lege muur in een aantrekkelijke charme met onze praktische en decoratieve kubus wandschappen!

Met 3 kubussen met een in elkaar grijpend ontwerp dient de wandplankenset als de perfecte plek om je boeken, onderscheidingen, verzamelobjecten, ornamenten, enz. op te bergen en weer te geven. De muurkubusset is gemaakt van duurzaam spaanplaat en is buitengewoon stevig en duurzaam. Bovendien is de hangende set eenvoudig aan de muur te bevestigen dankzij de inbegrepen bevestigingsmaterialen.

Onze wandschappenset is een ideale keuze voor je slaapkamer, woonkamer, keuken, hal of gang!

  • Kleur: grijs
  • Materiaal: spaanplaat
  • Totale afmetingen: 68 x 15 x 68 cm (B x D x H)
  • Afmetingen van de bovenste kubus: 23 x 15 x 23 cm (B x D x H)
  • Afmetingen van de middelste kubus: 27 x 15 x 27 cm (B x D x H)
  • Afmetingen van de onderste kubus: 30 x 15 x 30 cm (B x D x H)
  • Let op, Schroeven en pluggen voor in de muur zijn niet inbegrepen. Gebruik altijd schroeven en pluggen die geschikt zijn voor jouw muur. Raadpleeg bij twijfel een professional. Lees en volg zorgvuldig elke stap van de handleiding.

Additional information

Weight5,5 kg
Brand

vidaXL

Color

Grijs

Shipping time

6

Number of packages

1

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wandschappen kubus 84,5x15x27 cm spaanplaat grijs”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Laat je inspireren