Wandschappen 3 st spaanplaat sonoma eikenkleurig

Kleur: sonoma eiken Materiaal: spaanplaat Afmetingen grote: 60 x 15 x 10 cm (L x B x H) Afmetingen middelste: 45 x 15 x 10 cm (L x B x H) Afmetingen kleine: 30 x 15 x 10 cm (L x B x H) Levering bevat 3 schappen in verschillende maten Geweldig voor thuis, op kantoor, in een slaapzaal, enz. Let op, Schroeven en pluggen voor in de muur zijn niet inbegrepen. Gebruik altijd schroeven en pluggen die geschikt zijn voor jouw muur. Raadpleeg bij twijfel een professional. Lees en volg zorgvuldig elke stap van de handleiding.

33,42

In stock

SKU: 800201 Category:

Description

Deze set van 3 houten schappen combineert stijl en functionaliteit. Ze zijn eenvoudig maar elegant en een goede keuze om elke muur in de kamer te verfraaien. Deze set van hoogwaardige schappen is eigentijds ontworpen en is een ideale keuze voor je keuken, woonkamer, keuken of slaapkamer waar je dagelijkse spullen moet plaatsen.

De schappen zijn gemaakt van spaanplaat waardoor ze stevig en duurzaam zijn. Het U-vormige ontwerp biedt perfecte weergave of opbergruimte voor boeken, cd’s, bloemen en andere spullen.

De schappen zijn eenvoudig te monteren. De levering bevat 3 opbergschappen.

  • Kleur: sonoma eiken
  • Materiaal: spaanplaat
  • Afmetingen grote: 60 x 15 x 10 cm (L x B x H)
  • Afmetingen middelste: 45 x 15 x 10 cm (L x B x H)
  • Afmetingen kleine: 30 x 15 x 10 cm (L x B x H)
  • Levering bevat 3 schappen in verschillende maten
  • Geweldig voor thuis, op kantoor, in een slaapzaal, enz.
  • Let op, Schroeven en pluggen voor in de muur zijn niet inbegrepen. Gebruik altijd schroeven en pluggen die geschikt zijn voor jouw muur. Raadpleeg bij twijfel een professional. Lees en volg zorgvuldig elke stap van de handleiding.

Additional information

Weight3,8 kg
Brand

vidaXL

Color

Bruin

Shipping time

6

Number of packages

1

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wandschappen 3 st spaanplaat sonoma eikenkleurig”

Your email address will not be published.

Laat je inspireren