Wandschappen 104x20x58,5 cm spaanplaat hoogglans wit

Kleur: hoogglans wit Materiaal: spaanplaat Afmetingen: 104 x 20 x 58,5 cm (B x D x H) Met 3 open vakken Let op, Schroeven en pluggen voor in de muur zijn niet inbegrepen. Gebruik altijd schroeven en pluggen die geschikt zijn voor jouw muur. Raadpleeg bij twijfel een professional. Lees en volg zorgvuldig elke stap van de handleiding.

52,16

In stock

SKU: 800330 Category:

Description

Heb je weinig ruimte? Maak maximaal gebruik van de beschikbare ruimte en verander je muur in stijl met onze praktische en decoratieve wandschappen!

Met 3 open vakken dient de wandplankenset als de perfecte plek om boeken, onderscheidingen, verzamelobjecten, ornamenten, enz. op te bergen en weer te geven. Het wandmeubel is gemaakt van duurzaam spaanplaat, is stevig en is gemakkelijk schoon te maken. Bovendien is de hangende set eenvoudig aan de muur te bevestigen dankzij de inbegrepen bevestigingsmaterialen.

Onze wandschappenset is een ideale keuze voor je slaapkamer, woonkamer, hal, kantoor of gang!

  • Kleur: hoogglans wit
  • Materiaal: spaanplaat
  • Afmetingen: 104 x 20 x 58,5 cm (B x D x H)
  • Met 3 open vakken
  • Let op, Schroeven en pluggen voor in de muur zijn niet inbegrepen. Gebruik altijd schroeven en pluggen die geschikt zijn voor jouw muur. Raadpleeg bij twijfel een professional. Lees en volg zorgvuldig elke stap van de handleiding.

Additional information

Weight10,8 kg
Brand

vidaXL

Color

Wit

Shipping time

6

Number of packages

1

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wandschappen 104x20x58,5 cm spaanplaat hoogglans wit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Laat je inspireren