Wandschap kubus 80x15x78,5 cm spaanplaat wit en sonoma eiken

Kleur: wit en sonoma eiken Materiaal: spaanplaat Totale afmetingen: 80 x 15 x 78,5 cm (B x D x H) Montage vereist Let op, Schroeven en pluggen voor in de muur zijn niet inbegrepen. Gebruik altijd schroeven en pluggen die geschikt zijn voor jouw muur. Raadpleeg bij twijfel een professional. Lees en volg zorgvuldig elke stap van de handleiding. Legal Documents: Meer informatie over hoe je het kantelen van meubelen kunt voorkomen, vind je hier

37,44

In stock

SKU: 807264 Category:

Description

Dit stijlvolle kubuswandschap is bedoeld om het middelpunt van je huis te zijn. Ook is het een geweldige opbergoplossing om je huis goed georganiseerd te houden!

Met open vakken is dit hangende wandschap de perfecte plek om je boeken, onderscheidingen, verzamelobjecten, ornamenten, enz. op te bergen en uit te stallen. Bovendien maakt de constructie van dit hangende schap hem stevig, duurzaam en veelzijdig. Het schap is chique en verfijnd, waardoor het geschikt is voor de meeste decors en een lege muur in een designelement verandert!

  • Kleur: wit en sonoma eiken
  • Materiaal: spaanplaat
  • Totale afmetingen: 80 x 15 x 78,5 cm (B x D x H)
  • Montage vereist
  • Let op, Schroeven en pluggen voor in de muur zijn niet inbegrepen. Gebruik altijd schroeven en pluggen die geschikt zijn voor jouw muur. Raadpleeg bij twijfel een professional. Lees en volg zorgvuldig elke stap van de handleiding.
  • Legal Documents:

    Meer informatie over hoe je het kantelen van meubelen kunt voorkomen, vind je hier

Additional information

Weight7,4 kg
Brand

vidaXL

Color

Wit

Shipping time

6

Number of packages

1

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wandschap kubus 80x15x78,5 cm spaanplaat wit en sonoma eiken”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Laat je inspireren