Wandschap 75x16x55 cm spaanplaat wit en sonoma eikenkleurig

Kleur: wit en sonoma eiken Materiaal: spaanplaat Afmetingen: 75 x 16 x 55 cm (B x D x H) Montage vereist Let op, Schroeven en pluggen voor in de muur zijn niet inbegrepen. Gebruik altijd schroeven en pluggen die geschikt zijn voor jouw muur. Raadpleeg bij twijfel een professional. Lees en volg zorgvuldig elke stap van de handleiding.

42,78

In stock

SKU: 803007 Category:

Description

Heb je weinig ruimte? Maak maximaal gebruik van de beschikbare ruimte en verander je muur in een stijlelement met dit wandschap!

Het wandschap heeft open vakken en is de perfecte plek om boeken, onderscheidingen, verzamelobjecten, ornamenten, enz. op te bergen en weer te geven. Het wandmeubel is stevig en is makkelijk schoon te maken. Bovendien is de hangende plank eenvoudig aan de muur te bevestigen dankzij de inbegrepen bevestigingsmaterialen.

  • Kleur: wit en sonoma eiken
  • Materiaal: spaanplaat
  • Afmetingen: 75 x 16 x 55 cm (B x D x H)
  • Montage vereist
  • Let op, Schroeven en pluggen voor in de muur zijn niet inbegrepen. Gebruik altijd schroeven en pluggen die geschikt zijn voor jouw muur. Raadpleeg bij twijfel een professional. Lees en volg zorgvuldig elke stap van de handleiding.

Additional information

Weight15,01 kg
Brand

vidaXL

Color

Wit

Shipping time

6

Number of packages

1

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wandschap 75x16x55 cm spaanplaat wit en sonoma eikenkleurig”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Laat je inspireren