Tv-wandschap 125x18x23 cm spaanplaat wit en sonoma eikenkleurig

Kleur: wit en sonoma eiken Materiaal: spaanplaat Afmetingen: 125 x 18 x 23 cm (L x B x H) Montage vereist Let op, Schroeven en pluggen voor in de muur zijn niet inbegrepen. Gebruik altijd schroeven en pluggen die geschikt zijn voor jouw muur. Raadpleeg bij twijfel een professional. Lees en volg zorgvuldig elke stap van de handleiding.

30,75

In stock

SKU: 806994 Category:

Description

Dit trendy en moderne televisiemeubel voor aan de muur is de blikvanger van je huis.

Dit wandschap is stevig en stabiel. Je kan er dvd-spelers, cd’s, AV-componenten, gameconsoles, boeken, tijdschriften en andere decoratieve voorwerpen op plaatsen. Het ontwerp neemt weinig ruimte in beslag en maakt daarmee kostbare vloerruimte vrij. De boven- en onderplank, met asymmetrisch ontwerp, kunnen ook gespiegeld worden gemonteerd. Dit wandschap is gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Daarnaast is het eenvoudig te monteren met de meegeleverde montagematerialen.

  • Kleur: wit en sonoma eiken
  • Materiaal: spaanplaat
  • Afmetingen: 125 x 18 x 23 cm (L x B x H)
  • Montage vereist
  • Let op, Schroeven en pluggen voor in de muur zijn niet inbegrepen. Gebruik altijd schroeven en pluggen die geschikt zijn voor jouw muur. Raadpleeg bij twijfel een professional. Lees en volg zorgvuldig elke stap van de handleiding.

Additional information

Weight6 kg
Brand

vidaXL

Color

Wit

Shipping time

6

Number of packages

1

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tv-wandschap 125x18x23 cm spaanplaat wit en sonoma eikenkleurig”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Laat je inspireren