Hoekwandschap 20x20x127,5 cm spaanplaat betongrijs

Kleur: betongrijs Materiaal: spaanplaat Totale afmetingen: 20 x 20 x 127,5 cm (B x D x H) Montage vereist Waarschuwing: dit product moet met de bijgeleverde materialen aan de wand gemonteerd worden, om eventueel kantelen/omvallen te voorkomen. Let op, Schroeven en pluggen voor in de muur zijn niet inbegrepen. Gebruik altijd schroeven en pluggen die geschikt zijn voor jouw muur. Raadpleeg bij twijfel een professional. Lees en volg zorgvuldig elke stap van de handleiding. Legal Documents: Meer informatie over hoe je het kantelen van meubelen kunt voorkomen, vind je hier

40,11

In stock

SKU: 807281 Category:

Description

Dit trendy schap is zowel mooi als functioneel en is geschikt voor in de woonkamer, slaapkamer of keuken.

Door het unieke ontwerp is het schap niet alleen een praktische maar ook een decoratieve accessoire. Het is ideaal om spulletjes op te plaatsen, zoals prijzen, boeken, verzamelobjecten en ornamenten. De constructie van deze hangende plank is stevig en duurzaam. Dit schap is chic en verfijnd, en is perfect voor in een hoek.

  • Kleur: betongrijs
  • Materiaal: spaanplaat
  • Totale afmetingen: 20 x 20 x 127,5 cm (B x D x H)
  • Montage vereist
  • Waarschuwing: dit product moet met de bijgeleverde materialen aan de wand gemonteerd worden, om eventueel kantelen/omvallen te voorkomen.
  • Let op, Schroeven en pluggen voor in de muur zijn niet inbegrepen. Gebruik altijd schroeven en pluggen die geschikt zijn voor jouw muur. Raadpleeg bij twijfel een professional. Lees en volg zorgvuldig elke stap van de handleiding.
  • Legal Documents:

    Meer informatie over hoe je het kantelen van meubelen kunt voorkomen, vind je hier

Additional information

Weight5,8 kg
Brand

vidaXL

Color

Grijs

Shipping time

6

Number of packages

1

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hoekwandschap 20x20x127,5 cm spaanplaat betongrijs”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Laat je inspireren